За нас

Новита Прим е фирма, създадена от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на вноса, дистрибуцията и сервиза на земеделска техника, поливни системи, инструменти и аксесоари.

Нашият професионализъм се е утвърдил с години работа в областта на земеделието.  Благодарение на натрупания ни опит и знания, ние гарантираме високо качество и стандарт на услугите си: проектиране на поливни системи, разработка на технологии за  зеленчукопроизводството и доставка на специализирани машини. Екипът ни се придържа строго към най-високите критерии по отношение на качеството и обслужването на клиентите.

Коректно обслужване

Бърза доставка

Акуратен сервиз

Нашият стремеж е да осигурим на Вас, нашите клиенти, висококачествени продукти и услуги, изцяло съобразени с индивидуалните ви потребности, като ви гарантираме коректно обслужване, бърза доставка и акуратен сервиз.

Наши клиенти са модерни фермери – зеленчукопроизводители, лозари, овощари и зърнопроизводители.

Офисът на Новита Прим е в гр. София, а в Пловдив се намира сервизна и складова база. За част от продуктите си, фирмата работи с изградена дилърска мрежа, покриваща основните градове в страната.